otursdag

Denna dagen har inte varit särskilt bra.
Det började inatt när vi vaknade klockan två av upprörda röster.
Det utvecklades till ett vilt bråk i rummet bredvid oss. De skrek och lät som att de kastade saker inne i rummet.
Det var riktigt obehagligt och vi övervägde flera gånger att ringa polisen. Men problemet var att vi inte visste vilken stad vi var i eller vilken gata vi bodde på... Som tur var lugnade det ner sig efter ett tag.
Men inte nog med det. Mitt under bråket hörde vi hur någon försöker starta en bil som inte riktigt vill gå igång. Båda trodde att någon höll på att sno vår bil, men ingen av oss vågade gå upp och kolla.
Men den stod kvar där när vi vaknade som tur var!

Eftersom internet krånglade jättemycket imorse kunde vi inte kolla upp motell i Los Angeles utan blev tvungna att börja köra utan att ha en aning om var vi skulle. Det är tur att vi har en grej på gps:en som heter "Turist" där det finns vägbeskrivningar till motell, hotell, stränder och allmänna turistattraktioner.

Fast jag undrar lite vad "Take my mother please tours" är för något haha hm..



Efter att ha yrat rundor i Los Angeles och alla dess förorter kom vi tillslut fram till Santa Monica och en fin strand!





Vi bestämde oss för att försöka hitta ett motell via gps:en. Det var lättare sagt än gjort... Antingen såg motellet ut som ett fängelse där vi inte ens vågade gå in och fråga om dom hade rum, eller så kostade det skjortan. När klockan nästan var 18 orkade vi inte leta mer och tog in på ett motell som inte riktigt var inom vår budget, men det är riktigt fint och ligger supernära stranden!



Helt ok rum ;)



Det blir bara en natt här. Nu ska vi försöka leta upp ett hotell där vi kan stanna tills vi lämnar vår hyrbil (den 4 februari). Sen ska vi försöka få oss en god natts sömn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0